Til hovedinnhold
suppe

Kald mango- og melonsuppe

Denne mango- og melonsuppen kan være forrett, dessert, frokost eller mellommåltid. Flaks at den er både sunn og god, så trenger du ikke velge bare én.

Kald mango- og melonsuppe

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

mango

cantaloupemelon

appelsiner

sitron (kun saft)

olivenolje

sukker

Fremgangsmetode

Skrell og del 1 mango, 1 melon og 2 appelsiner i biter. Kjør med sitronsaft fra 1 sitron, 1 ss olivenolje og 2 ss sukker i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn suppe.
Om suppen blir for tykk, kan du spe med litt vann. Avkjøl suppen i kjøleskapet før servering.

Tips!

Server gjerne suppen med finstrimlede mynteblader.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆