suppe
Thaisuppe med kylling
Thaisuppe med rød curry er spicy og deilig, og kylling gjør at den metter godt. Når du bruker en pose som base får du all den gode thaismaken samtidig som det går superraskt, uten at du trenger masse ingredienser.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 poseToro Thai red curry suppe
4 dlkokosmelk
6 dlvann
4 stksjampinjonger
2 sssolsikkeolje
400 gstrimlet kyllingfilet
1 pottekoriander til servering
Fremgangsmetode
Lag Toro thaisuppe etter anvisning på pakken.
Del sjampinjongene i skiver.
Varm 2 ss olje på middels varme i en stekepanne. Stek soppen og kyllingen i ca fem minutter til kyllingen er gyllen og gjennomstekt.
Ha kylling og sopp i suppen og server den rykende varm med frisk koriander på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆