Til hovedinnhold
taco

Meksikansk tacosuppe

Alle elsker taco, og en hot og spicy tacosuppe med tacochips og revet ost er en fin variasjon på tacokvelden utover høsten.

Meksikansk tacosuppe

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1poseMeksikansk gryte

8dlvann

2dlmelk

400ghermetiserte tomater

400gkjøttdeig

1ssolje

3stkvårløk

1boksmais (liten)

Til servering:

2dlrevet ost

2dlnacho chips (grovknuste)

4sslettrømme

Fremgangsmetode

Bland innholdet fra 1 pose meksikansk gryte med 8 dl vann og 2 dl melk. Kok opp under omrøring.
Ha i 1 boks tomat og la småkoke under lokk i 20 minutter.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm stekepanne med 1 ss olje. Hakk i biter mens du steker og rører. Rør kjøttet inn i suppen.
Finsnitt 3 vårløk, hell væsken av 1 boks mais og rør maisen inn i suppen.
Øs suppen over i serveringsboller og topp med revet ost, tacochips og rømme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn