toast, sandwich og smørbrød
Julesandwich med ribberull og honningstekte epler
Lag deg en deilig julesandwich med vår egne Xtra ribberull, potetsalat og honningstekte epler med appelsin og et hint av kanel! Xtra serien er vårt billigste alternativ, og vi er stolte over å kunne gi deg gode råvarer til Xtra lave priser. Vår Xtra ribberull vant til og med gullmedalje i NM i kjøttprodukter i år!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
1 porsjoner
Dette trenger du:
75 gXtra Ribberull (ca. 1/2 pakke)
2 skivergodt brød
2 ssXtra potetsalat
1 tssmør til steking
Honningstekte epler:
3 stkXtra epler
1 stkXtra appelsin (kun finrevet skall)
1 ssflytende honning
1 ssmeierismør
en halv tskanel
1 klypesalt
Fremgangsmetode
Smelt smør i middels varm panne, og rist brødskivene på begge sider til de er gylne.
Ha potetsalat over på den ene brødskiven, legg over ribberull, og topp med de lune eplene. Legg den siste skiven på toppen.
Honningstekte epler
Vask og tørk eplene godt, fjern kjernehus og skjær eplene i mindre biter. Skallet kan godt sitte på.
Smelt smør i en medium varm panne, og stek eplebitene i et minutt. Ha over finrevet appelsinskall, honning, kanel og salt. Rør godt og stek videre i et par minutter til eplebitene mykner.
Har du stekte epler til overs kan disse oppbevares tildekket i kjøleskap, i ca. 1 uke.
Tips!
Har du en håndfull ruccola er dette nydelig på sandwichen!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆