Til hovedinnhold
toast, sandwich og smørbrød

Toast med ost og skinke - på bålet

Bålmat trenger ikke kun å bestå av pølser! Har du prøvd toast på bålet før? Det er kjempelett å lage, smaker nydelig, og er dessuten en super måte å bruke opp tørt brød på!

Tredelet bilde av toast som forberedes hjemme på kjøkkenbenken, og tilberedes på bål ute på tur.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkbrødskiver

2sssmør (eller hvitløkssmør for ekstra smak)

8skivergulost

8skiverkokt skinke

Fremgangsmetode

Lager du disse brødskivene hjemme, er de klare til å legges på bålet med én gang du tar hvilepause på turen, og bålet er klart.
Smør to skiver med smør, og legg først på en skive ost, deretter skinke, og så ost igjen. Topp med den andre skiven.
Smør gjerne litt smør på utsiden av brødskivene også, da blir toasten ekstra saftig. Pakk toasten i aluminiumsfolie.
Når bålet er klart kan den legges på glørne. Har du ikke folie, kan den også grilles med grillspyd i ca. 15 minutter. Husk å snu jevnlig slik at osten smelter og/eller at toasten ikke blir brent.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit