toast, sandwich og smørbrød
Tre snitter på under 15 minutter
Vi utfordret brunsjfavoritten Dapper Bistro til å utvikle en julebrunsjrett med noen av våre pålegg som hovedingrediens. Resultatet ble tre smakfulle snitter, på under 15 minutter.
1/2
5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Snitter med Coop gourmetskinke:
Coop gourmetskinke
rugbrød
majones
sitronsaft
sitronskall
valnøtter
Snitter med Coop jalapeñoskinke:
Coop jalapeñoskinke
rugbrød
tyrkisk yoghurt
kinakål
salt
Tabasco habanero (eller annen hot sauce)
Snitter med Xtra røkelaks:
Xtra røkelaks
rugbrød
rømme
hvitløk
sitron
pinjekjerner
muskatnøtt
Fremgangsmetode
Snitter med Coop gourmetskinke
Bland sammen majones, sitronsaft og sitronskall.
Rist valnøtter i varm, tørr panne.
Smør godt med sitronmajones på br ødskiven.
Legg på godt med Coop gourmetskinke.
Topp med ristede valnøtter, salt og pepper.
Server.
Snitter med Coop jalapeñoskinke
Kutt kinakålen i strimler og dryss over litt salt. La stå i noen minutter.
Smør et tykt lag med tyrkisk youghurt på brødskiven.
Legg kinakålen over yoghurten og ta på Tabasco etter smak.
Kutt Coop jalapeñoskinke i strimler og legg på brødskiven (ikke vær beskjeden på mengden).
Server.
Snitter med Xtra røkelaks
Riv hvitløk og bland sammen med rømme. La det stå noen minutter.
Rist pinjekjerner i en varm, tørr panne.
Smør et tynt lag med hvitløksrømme på brødskiven.
Legg på godt med Xtra røkelaks og skvis sitronsaft over.
Topp med ristede pinjekjerner og revet muskattnøtt.
Server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆