Til hovedinnhold
vegansk

Vegansk biff med pasta, sopp og løk

Stek vegansk biff i pannen så den blir saftig og mør. Kok tagliatelle til og server med stekt sopp og løk som du vender med spinat. Topp med revet parmesan.

Vegansk biff med pasta, sopp og løk

10min / 10min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkVivera plantebasert biff à 200 g

2stksmå gule løk

200gXtra sjampinjong

200gCoop vasket og spiseklar spinat

1pkCoop Tagliatelle

50gparmesan

Litt Extra:

1dæsjlitt frisk sitronjuice

1håndfullbasilikum

Fremgangsmetode

Stek biffen som anbefalt på pakken.
Skrell løken og fjern stilken på soppen.
Skjær sopp og løk i skiver og stek dem i litt olje i stekepannen.
Tilsett spinat og smak til med salt og pepper.
Kok tagliatelle som anvist på pakken og vend den sammen med grønnsaksblandingen.
Topp med revet parmesan.
Tilsett sitronsaft og basilikum om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn