Til hovedinnhold
spekemat

Spekeskinke med dadler

Surr dadler med spekeskinke og stek dem i ovnen til skinken begynner å bli litt sprø, en perfekt kombo av søtt og salt!

Dadler med spekeskinke på fat med ingredienser rundt

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

8stkdadler

8skiverspekeskinke

Dipsaus:

4sssoyasaus

4ssriseddik

4sssukker

4sslime

2ssgulrot (finhakket)

2sssjalottløk (finhakket)

2cmingefær

en halvstkrød chili (finhakket)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C.
Lag et snitt i dadlene og fjern steinene. Surr en skive spekeskinke rundt hver daddel og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Stek dadlene i ovnene i ca. 10 minutter til spekeskinken er litt sprø.
Bland ingrediensene til sausen og server ved siden av.
Topp evt. med friske urter som koriander, basilikum eller persille

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit