Har du rester av ferske urter stående på kjøkkenbenken etter matlagingen? Ikke kast dem, men bruk dem heller til å lage deilig tilbehør!
- Restemat
Slik bruker du rester av brød
Tørt brød er et fantastisk utgangspunkt for gode matretter og spennende tilbehør. Se så mye godt du kan lage av rester av brød. - Restemat
Slik bruker du rester av løk
Løk er en av de mest anvendelige grønnsakene vi har, og kan brukes i mange retter. Løken endrer nemlig både smak og konsistens etter hvordan du tilbereder den. - Restemat
Slik bruker du rester av bananer
Hvem har ikke opplevd at bananene blir brune før du rekker å bruke dem? Ikke kast bananrestene, de er fantastisk som søtning i både bakst og drikke. - Spar på små og store rester av rotgrønnsaker, det kan det bli mange deilige middager av.
- Restemat
Slik bruker du rester av epler
Har du rester av epler er du heldig! Her får du tips til hvordan du bør lagre eplene dine, og 3 deilige oppskrifter du kan lage med rester av epler. - Har du rester av rømme, fløte eller kefir i kjøleskapet? Ikke la dem gå til spille, de gjør nesten alt av bakst og kaker enda bedre. Dessuten er de supre å ha på lur til en kremet saus eller gryte!
- Restemat
Slik bruker du rester av poteter
Rester av kokte poteter er gull dagen etter. Her får du tips til oppbevaring, og deilige oppskrifter du kan lage om du skulle være så heldig å ha rester av poteter. - 45minEnkel
- 25minEnkel
- 1t 5minSuperenkel
- 1tEnkel
- 35minEnkel
- 15minSuperenkel
- 30minEnkel
- 35minEnkel
- 15minSuperenkel
- Har du rester av tomater kan du lage herlige sauser, nydelig suppe og digg snacks. Lag dobbel porsjon, og putt både saus og suppe i fryseren, så er aldri hverdagsmiddagen langt unna.
- 38minEnkel
- 1t 20minEnkel
1