Til hovedinnhold

Grillskolen - 3 tips som sparer tid

Grill raskt

Ingen grunn til å bekymre seg over tidsklemma.

  1. Kok grønnsakene i lettsaltet vann og avkjøl dem i kaldt vann. Dette kan du gjøre i god tid før maten skal serveres. Pensle dem med smaksnøytral olje og grill dem på direkte varme, så har du perfekt grillede grønnsaker på noen få minutter.
  2. Lag store porsjoner med salat, dressing og marinade, så kan du bruke dem til flere middager. For eksempel kan du lage couscous-salat med asparges, sukkererter og brokkoli til grillet laksefilet. Tilsett granateple og appelsinfileter ved neste måltid, så passer den utmerket til grillet kylling.
  3. Pakk fiskefilet i aluminiumsfolie sammen med smør, grønnsaker, sitronskiver og friske urter kvelden før. Da er det bare å legge fiskepakka rett på grillen, og middagen er klar på 15 minutter.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn