Til hovedinnhold
pølser

Innbakte pølser på tur

Har du lyst å piffe opp den klassiske grillpølsa på tur? Lag innbakte pølser! Det er enkelt å lage, enkelt å like, og så slipper du å pakke med deg pølsebrød i sekken. Her har vi brukt ferdig pizzadeig, men du kan også bruke pinnebrød-deig, og det har vi selvfølgelig en super oppskrift på.

Hånd holder frem to innbakte pølser grillet på bål. I bakgrunnen synes forskjellige krukker med dipsaus, og noen grønnsaker på trefjøl, samt flere pølser med deig surret rundt som ikke er grillet enda. Bål i bakgrunnen.

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkgrillpølser (eller fler, her har vi beregnet 2 stk pølser per person)

1pkferdig pizzabunn

2dlrevet ost

1glassketchup (til dypping, evt. sennep, pesto eller aioli.)

Fremgangsmetode

Rull ut deigen, og strø på ost. Trykk osten litt ned i deigen, og skjær den så i avlange strimler.
Rull deigen rundt pølsene, og stikk hver pølse på en pinne. Grill over bål til deigen er stekt og pølsene er varme.
Du kan gjøre klar pølsene på forhånd, og ta de med deg ut på tur, ferdig innrullet, i en boks med lokk.
Vil du lage innbakte pølser hjemme kan du steke dem i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter.
Servér med ketchup, sennep, pesto eller annen god dip!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit