pølser
Innbakte pølser på tur
Har du lyst å piffe opp den klassiske grillpølsa på tur? Lag innbakte pølser! Det er enkelt å lage, enkelt å like, og så slipper du å pakke med deg pølsebrød i sekken. Her har vi brukt ferdig pizzadeig, men du kan også bruke pinnebrød-deig, og det har vi selvfølgelig en super oppskrift på.
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkgrillpølser (eller fler, her har vi beregnet 2 stk pølser per person)
1 pkferdig pizzabunn
2 dlrevet ost
1 glassketchup (til dypping, evt. sennep, pesto eller aioli.)
Fremgangsmetode
Rull ut deigen, og strø på ost. Trykk osten litt ned i deigen, og skjær den så i avlange strimler.
Rull deigen rundt pølsene, og stikk hver pølse på en pinne. Grill over bål til deigen er stekt og pølsene er varme.
Du kan gjøre klar pølsene på forhånd, og ta de med deg ut på tur, ferdig innrullet, i en boks med lokk.
Vil du lage innbakte pølser hjemme kan du steke dem i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter.
Servér med ketchup, sennep, pesto eller annen god dip!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆