salat
Caprese med ristede pinjekjerner
Buona estate! Denne caprese-salaten snakker flytende italiensk og blir gjerne med deg på grillings.
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkstore tomater
2 stkmozzarella (ca 250g)
1 håndfullpinjekjerner
2 ssbalsamico
en halv dlExtra virgin olivenolje
1 pottebasilikum
salt og pepper
Fremgangsmetode
Hell vannet av mozzarellaen og skjær i skiver. Skjær tomater i skiver og legg lagvis med mozzarella som vist på bildet.
Topp med ristede pinjekjerner, balsamico, olivenolje, basilikum og salt og pepper.
Tips!
Pinjekjernene får en nydelig nøttete smak når de ristes gylne i en tørr stekepanne på middels varme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆