Til hovedinnhold
salat

Caprese med ristede pinjekjerner

Buona estate! Denne caprese-salaten snakker flytende italiensk og blir gjerne med deg på grillings.

Caprese med ristede pinjekjerner, mozarella og tomater i skiver servert på lys grønn tallerken med fersk basilikum på toppen.

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkstore tomater

2stkmozzarella (ca 250g)

1håndfullpinjekjerner

2ssbalsamico

en halvdlExtra virgin olivenolje

1pottebasilikum

salt og pepper

Fremgangsmetode

Hell vannet av mozzarellaen og skjær i skiver. Skjær tomater i skiver og legg lagvis med mozzarella som vist på bildet.
Topp med ristede pinjekjerner, balsamico, olivenolje, basilikum og salt og pepper.

Tips!

Pinjekjernene får en nydelig nøttete smak når de ristes gylne i en tørr stekepanne på middels varme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit