Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Hjemmelaget oliventapenade

Oliventapenade med tomater og urter gir masse smak til måltidet. Prøv det for eksempel til grillmaten, eller som nydelig pålegg!

Hjemmelaget oliventapenade på skiver med lyst brød. Servert på hvitt firkantet fat, med ferske urter ved siden av.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

200gsorte oliven uten sten

1feddhvitløk

5stksoltørkede tomater

8stkbasilikumblader

1sssitronsaft

2sspinjekjerner

2ssextra virgin olivenolje

Fremgangsmetode

Ha alle ingrediensene utenom olivenoljen i en bolle. Kjør det med stavmikser til en tykk mos.
Rør inn olivenoljen og server som dipp, pålegg eller tilbehør til burgere.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit