10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
4 stklomper eller lefser
2 ssgrønn pesto
4 ssrevet gulost
4 skiverspekeskinke
4 skivertomat
1 håndfullgrønn salat
1 håndfullfersk basilikum
Fremgangsmetode
Smør grønn pesto på to av lompene. Fordel revet gulost på lompene og legg de andre lompene på toppen.
Stek lompetoastene til osten har smeltet.
Server med spekeskinke, tomatskiver, grønn salat og basilikumblader.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆