Til hovedinnhold

Artikler og inspirasjon hos Extra

Finn inspirasjon på vor mange tema-sider! Utforsk alt fra 17. mai til jul, samt smarte tips og triks. Vi tilbyr rimelige alternativer og ideer for enhver anledning. La deg inspirere og spar penger mens du gjør matlagingen til en lek med Coop Extra!

Filtrer på innhold:
  • 50% medlemsrabatt på bleier

    Coop Prix gjør hverdagen litt billigere. Derfor får du alltid 50% medlemsrabatt på alle bleier. Det hjelper godt på lommeboken.
  • 4 fristende oppskrifter med rødbeter

    45minEnkel
  • Det lille EXTRA gjør mye for miljøet

    Bli en matredder med EXTRA og Too Good To Go

    Gjennom samarbeidet med Too Good To Go, hjelper EXTRA forbrukere med å nyte god mat til en god pris. Sammen kan vi bidra til å beskytte miljøet og redusere matsvinnet. Så, neste gang du handler hos Extra, husk å hente en Forundringspose og bli en matredder du også!
  • Vi spør gynekolog Line Smenes Strand

    Spørsmål om mensen

    Få besvart alle dine spørsmål om mensen.
  • 50% for alle våre medlemmer

    Velkommen til Mens Club

    Velkommen til Mens Club, hvor du som medeier automatisk er medlem. Det betyr at du får 50 % medlemsrabatt på bind, truseinnlegg og tamponger når du handler hos Coop Prix.
  • Coops lange historie er bygget på samarbeid. Arbeidet innenfor bærekraft følger naturlig nok det samme prinsippet. Med over 2 millioner medeiere er det vårt ansvar å gjøre det enkelt å bidra. I Coop er vi sammen om de gode valgene.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit